Skip to main content

Het Arktos Radio Sisyphus-panel duikt deze keer in de metafysische aspecten van strijd en oorlog. Wij putten in deze uitzending uit werken van dissident-rechtse titanen als Ernst Jünger en Julius Evola, maar ook uit de klassieke Bhagavad Gita.

Oorlog vormt de kinetische strijd tussen vlees en bloed en confronteert ons met onze sterfelijkheid. De innerlijke strijd die de strijder moet voeren met zichzelf om zijn vrees het stoffelijk lichaam te verliezen te overwinnen, behelst de hogere spirituele oorlog en heeft daarmee een metafysische grondslag. Het panel gaat in op de diverse aspecten van deze hogere oorlog, waarbij de panelleden hun diverse interpretaties van het fenomeen oorlog zullen geven.

Wij wensen u wederom veel luisterplezier met onze vierde aflevering van Radio Sisyphus.

The Arktos Restoration Initiative

We have handpicked a few distinguished titles, previously lost to censorship, befitting any refined bookshelf. These esteemed classics are now offered in limited leather-bound editions, with a mere 100 copies per title. Owning one not only grants you a collector’s item but also supports our mission to restore them in paperback for all.

Your contribution aids the metapolitical battle, ensuring that vital ideas and concepts remain accessible to an ever-expanding audience.

IArcheofuturism (Limited Edition)
$129.50
Racial Civil War (Limited Edition)
$99.50
Arktos

Making Anti-Globalism Global Since 2009.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x